domingo, 3 de mayo de 2009

[Audio] Charla "La ciutat industrial i l'estandarització del paisatge"

Bones a tots i a totes!

Ja hem conseguit començar a gravar les xerrades, i encara que les tres primeres estan en procés per a poder sentir-se a internet, ja tenim la quarta en format digital, per a sentir i descarregar si no vau poder vindre o si teniu interés en conservar-la.

De moment cal entrar ací per poder sentir-la, a veure si conseguim per més avant poder accedir des d'aquest mateix blog.
Per descarregarla podeu punxar ací: Descarregar xerrada en .mp3


I aprofitem per dir-vos que eixa es la ferramenta que gastarem per pujar les xerrades a internet, es un funcionament molt senzill. Ací podeu veure un altre exemple de podcast, dut avant per uns companys de Córdoba.

I ja està, continuarem actualitzant amb els dossiers de les xerrades, amb textos que cregam interessants, i amb tot el que pensem que ha de tindre cabuda a unes jornades com aquestes.


De moment res mes, salut i recordar que demà dilluns 4 de maig es la xerrada: "La evolució de la ciutat de València els últims 30 anys", per R. Rivera, professor de la UPV, a les 18h en l'aula 12, Aulari I de la Fac. de Psicologia

No hay comentarios: